Kategorije
Tko pita - skita!

Studijski posjet tvrtki Mireo d.d.

Udruga ZUM je organizirala studijski posjet tvrtki Mireo d.d., koji se odvijao u okviru projekta “Moj Start 2.0. – osnaživanje mladih za poduzetništvo i ulazak na tržište rada”. Ova iznimno korisna inicijativa omogućila je učenicima trećeg razreda Srednje Tehničke Škole Pula i Talijanske srednje škole “Dante Alighieri” da se upoznaju s dobrim poduzetničkim praksama.

Cilj posjeta bio je pružiti učenicima uvid u svijet poduzetništva kroz praktične primjere uspješnih tvrtki poput Mireo d.d. Tijekom posjeta, predstavnici tvrtke stručno su objasnili svoje poslovanje, pružajući vrijedan uvid u različite aspekte njihovog uspješnog rada. Učenici su također imali priliku proći kroz prostorije tvrtke i dobiti turu njihovog ureda.

Osim upoznavanja s poslovnim okruženjem, posjet tvrtki Mireo d.d. pružio je učenicima priliku da postave pitanja i raspravljaju o izazovima i mogućnostima poduzetništva. Sudjelovanje u projektu “Moj Start 2.0.” omogućilo je tim učenicima kontinuiranu podršku i sudjelovanje u različitim radionicama kako bi razvili svoje poduzetničke vještine.

Udruga ZUM želi zahvaliti tvrtki Mireo d.d. na ljubaznom prijemu i dijeljenju svog znanja i iskustva s mladima. Ovakve posjete i mentorstvo ključni su za razvoj poduzetničkog duha kod mladih ljudi i poticanje njihovog uspjeha na tržištu rada.

Moj Start 2.0. – osnaživanje mladih za poduzetništvo i ulazak na tržište rada je projek koji financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja iz sredstava Državnog proračuna za 2022. godinu, a projek provodi udruga ZUM.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)