Kategorije
Tko pita - skita!

Studijski posjet studiju Sonda

U utorak, 25.4.2023., 32 učenika 3. razreda srednje Tehničke i Talijanske škole imali su studijski posjet Studiju Sondi u sklopu projekta Moj Start 2.0. – osnaživanje mladih za poduzetništvo i ulazak na tržište rada koji provodi udruga ZUM. Učenici su imali priliku upoznati se s načinom na koji Studio Sonda pristupa analizi tržišta te saznati više o karijernim mogučnostima na tom području.

Nakon obilaska tvrtke učenici su sudjelovali u prezentiranju rada tvrtke, gdje su im predstavili niz projekata koje su nedavno proveli, uključujući i neke od najnovijih trendova u istraživanju tržišta. Tijekom posjeta, učenici su također imali priliku vidjeti neke od alata koje “Sonda” koristi u svom radu, te koje vrste projekata trenutno provode.

Ovom prilikom učenicima srednje škole omogućeno je da steknu nova znanja i iskustva u području digitalnog marketinga i kreiranje kampanja . Ovaj studijski posjet bio je još jedan primjer kako tvrtke otvaraju vrata za mlade i pružaju im priliku da se upoznaju s njihovim radom i najnovijim trendovima u industriji, te kako su otvorene za dijalog i suradnju s novim generacijama koje ulaze na tržište rada.

Moj Start 2.0. – osnaživanje mladih za poduzetništvo i ulazak na tržište rada je projek koji financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja iz sredstava Državnog proračuna za 2022. godinu, a projek provodi udruga ZUM. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)