Kategorije
Čavrljanje

“Kava sa psihologom” – pričajmo o ovisnosti

Druga u nizu “Kava s/sa…”  Udruga ZUM ugostila je psihologa i psihoterapeuta Velimira Todorovića. Ovoga puta pričalo se o ovisnosti kod mladih. Tema o kojoj se ne priča nažalost dovoljno a prepoznata je kao jedan od većih problem kod mladih. A osobito sada u ovim teškim vremenima uzrokovano korona krizom.

Odgovorilo se na mnoga postavljena pitanja poput: moderne ovisnosti, ovisnost o društvenim mrežama, da li imamo predispozicije za neke nove ovisnosti ako smo liječeni ovisnici, već dosta poznati problem ovisnost o video igricama itd.

Za sva dodatna pitanja, nedoumice ili bilo što, možete direktno otići u Zavod za javno zdravstvo Istarske županije gdje se nalazi i odjel Savjetovalište za mentalno zdravlje i ovisnost i potražiti Velimira 😉

Da biste dobili odgovore na ta pitanja i druga poslušajte kako nam je protekao webinar 🙂

*Predavanje “Kava s/sa” dio je projekta “Stručne kave za informiranije i zdravije mlade” koji je financiran iz programa i projekata s područja socijalne skrbi, zdravstva i veterinarstva od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Pule-Pola u 2020.godini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)