Kategorije
Gdje danas, gdje sutra

Čašica znanja srijedom!

Želite dobru zabavu uz prijatelje, cugu i usvajanje novih znanja? Imamo rješenje za vas! Naime, srijedom možete uživati u pub-kvizovima u Rock caffeu gdje vas čekaju naše cure Matea i Elizabeta, svaki put s novim zabavnim pitanjima i nagradama koje čekaju samo vas!

 

Kvizove organizira studentska udruga Klub studenata povijesti ISHA Pula u suradnji s Rock caffeom. Naše vrijedne djevojke svaki drugi tjedan smišljaju nova pitanja koja se tiču povijesti, umjetnosti (glazbene, likovne, filmske i književnosti), znanosti i sporta, ali i opće kulture kao u kategorijama Lijepom našom, Đir po Europi, Brzopotezna...

 

 

Na kviz se može prijaviti svatko željan znanja i zabave, treba samo okupiti ekipu od najviše četiri člana i smisliti domišljato ime! Ako pak imate strah od javnih nastupa, ne trebate brinuti jer je ovo odličan provod i za vas. Odgovori se pišu na papire koje naše cure dijele za svaku sljedeću kategoriju, a svaka kategorija sadržava desetak pitanja. Osim dobre zabave sredinom tjedna, ondje vas čekaju i nagrade. Naime, prva nagrada su knjige iz knjižnice našega Sveučilišta te besplatno piće za cijelu ekipu, dok prva studentska ekipa isto tako dobiva besplatno piće po želji. Nagrada koju sigurno osvajate je odlična zabava uz simpatično osoblje Rock caffea, naše cure i puno novih zabavnih činjenica koje će sigurno pridonijeti vašemu znanju!

 

Ako smo vas uvjerili u to da je najbolja zabava srijedom i želite se prijaviti, svakako se javite našim curama, a obavijest o događaju možete pronaći na stranici: https://www.facebook.com/ISHAPula0/

 

Čekamo vas svaku drugu srijedu u 20:00 na adresi Rock caffea (Scalierova 8, Pula).

Vidimo se!

 

Autor Anja Omazić

Studentica latinskoga jezika i rimske književnosti i hrvatskoga jezika i književnosti, veliki ljubitelj poezije i dugogodišnji vegetarijanac :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)