Kategorije
Gdje danas, gdje sutra

Pulski đir

Radni tjedan još nije završio, a vi već razmišljate gdje biste za vikend? Eto jedne brige manje. Istražili smo kakvu zabavu nudi Pula i ovaj tjedan.

 

Za sve ljubitelje jazz glazbe u Rock baru Mimoza  i ove srijede, 29. studenog, možete uživo poslušati nastup Bore Lukića, Alena Spade, Leona Brenka, Nenada Mirta i Gorana Salvija. Dečki počinju svirati u 21:30.

U četvrtak, 30. studenog disko klub Uljanik najavljuje veliki jesenjski Student Party, ulaz je besplatan, a ponudit će i akcijske cijene na X-icu.

Dugo očekivana Rocktarata započinje sa svojim programom u petak, 1. prosinca. Kako najavljuju, najjači program Rocktarate dosada, započet će u 20:30, a nastupa popularni Night express. After party je, naravno, u Rock Caffeu.

Istog dana u The Shipyard Pub-u nastupa River Travelin Band s početkom u 22 sata, a u Old City Baru započinje Advent Music. Nastupa MR Keđo također u 22 sata.

Petak 1. prosinca, disko klub Uljanik rezervirao je za proslavu druge obljetnice sound systema. U čast sound system kulturi pripremili su dva floora. Najavljuju svjetska imena; Boca sound system, Sandokan Hifi, Low Frequency, D-Vibe i brojni drugi. Na drugom flooru nastupaju Van Plexy i Chvigy Land. Party počinje u 22 sata, a karte možete kupiti na ulazu.

U disko klubu Uljanik, 2. prosinca u 20 sati nastupit će polaznici Studija glazbene kreativnosti Čarobna frula. Od 22 sata kreće pravi rock´n´ roll maraton. Koncert je humanitarnog karaktera, a sav prihod namijenjen je Udruzi Ruka šapi.

U subotu, 2. prosinca možete malo izaći iz samoga centra, u Stella Club gdje nastupa Lighthouse band, a zabava počinje u 22 sata.

Ako vam se ostaje u centru, u The Shipyard Pub-u zabavljat će vas DJ Denis Goldin s početkom u 22 sata. U Old City Baru, početkom u 22 sata, za vas će glazbu puštati Chvigy.

 

Uživajte u vikendu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)