Kategorije
Gdje danas, gdje sutra

Vikend u Puli započinje srijedom!

Vrhuncem tjedna razmišljamo gdje bismo mogli izaći s prijateljima i opuštati se nakon napornog tjedna. Bilo da želite izaći  samo na piće s  prijateljima i samo slušati dobru glazbu, bilo da želite zaplesati i tulumariti do jutra, odlučili smo za vas istražiti kako biste na jednom mjestu saznali o spektru događaja za vikend u našemu gradu, Puli.

 

Već večeras u 21:30 u Rock baru Mimoza možete uživo poslušati jazz glazbu. Sviraju Leon Brenko, Alen Špada, Boro Lukić i Nenad Mirt.

Ako vas je privukao rokerski ambijent Mimoze već sljedeću večer, 23. studenoga, ondje možete, u sklopu Slušaonice, poslušati opaku dobru glazbu koja stiže iz Rijeke. Od 21 sat vrtjet će se prvi album riječke grupe Old Night. Za one koji u vikend žele ući u ritmovima latino glazbe,  The Shipyard pub je pripremio Salsa night u suradnji sa plesnim centrom Excelente. Početak ove plesne večeri je u 21:30, zabava je besplatna i svi su dobrodošli. Za one koji se žele zabaviti i zaplesati uz najveće strane hitove, kao i svakog četvrtka, tu je Student party u disko klubu Uljanik.

 

U petak 24. studenoga svakako posjetite i Rock caffe Pula u kojemu nastupa rock cover band JamIT , s početkom u 22 sata. Za one koji što ranije žele početi tulumariti, Sky bar je pripremio after work party uz grupu Prolaznici, a party počinje u 19 sati. Već poznati Rockin ´Friday u Shipyardu počinje u 22 sata.

U subotu 25. studenoga u disko klubu Uljanik premijerno stiže pop grupa Nipplepeople iz Zagreba. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Rock baru Mimoza, u Caffe baru Bass i u Uljaniku. Početak koncerta je u 23 sata. Širu popularnost ova je grupa ostvarila hit singlom Sutra, a odnedavno i po obradi pjesme Frka koju u originalu izvodi Zdenka Kovačiček. Zvuk ove grupe je moderan, okupan retro šarmom te neopisivo zarazan i plesan.  Istu večer The Shipyard pub priprema Black Tonic Night s početkom u 22 sata. Pripremaju degustaciju crnog tonika, fuziju tradicionalnih i modernih okusa. Garantiraju vrhunsku atmosferu za koju se uvijek brine Denis Goldin, a najavljuju i dodatna iznenađenja.

 

Želimo vam ugodan i zabavan vikend!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)